MAKTABGACHA BO`LGAN YOSHDAGI BOLALARDA CHET TILLARINI O`QITISHNING ILMIY PEDAGOGIK ASOSLARI - Sharapova Munisa Eshboyevna; Qayumova Mohinur Murodullayevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada xususan maktabgacha va boshlang'ich ta'limda xorijiy tillarni o'qitish jarayonini samarali olib borish va bolalar uchun oson va qiziqarli usullar orqali zamonaviy texnalogiyalardan foydalangan holda chet tillarda boshlang'ich ta'limni berish, shuningdek, yurtimizda ta'lim sifatini oshirish uchun qo'llanilayotgan metodik usullar haqida so'z yuritiladi.