ЎЗБЕКИСТОН РЕСПУБЛИКАСИДА ЖИНОЯТЧИЛИККА ВА ҲУҚУҚБУЗАРЛИККА ҚАРШИ КУРАШИШ УЧУН ХОТИН-ҚИЗЛАР ВА ВОЯГА ЕТМАГАНЛАР БОРАСИДАГИ ОЛИБ БОРИЛАЁТГАН ИСЛОҲОТЛАРДАН БИРИ - Ибрахимова Маржона Ўрал қизи (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Аннотация: ушбу мақолада, хотин-қизлар ва болалар ҳуқуқлари, эркинликлари ҳамда қонуний манфаатларини ишончли ҳимоя қилиш тизими, қонунчиликда киритилган ўзгартиришлар, қўшимчалар, содир этилган ҳуқуқбузарликлар ва жиноятлар учун янги киритилган жавобгарлик масалалари, ҳуқуқий нормалар тизими ёритилган.