PEDAGOGIK TA’LIM YO’NALISHLARDA XORIJIY TILLARNI O’QITISHNING AHAMIYATI - ABDUFATTOYEVA IRODA FARSHOD QIZI; QAYUMOVA MOHINUR MURODULLAYEVNA; SHOMUROTOV ULUGBEK MELIKBOBOYEVICH (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada xorijiy tillarni oʻqitishda zamonaviy texnologiyalar, jahon amaliyoti va soʻnggi nazariyalardan foydalangan holda, oʻquvchilarni taʼlim jarayonida faolligini oshirish va asosiysi oʻquvchining diqqatni torta oladigan fan oʻqituvchisi oʻzining turli metodikasi va salohiyati bilan oʻquvchilarni jalb qilish haqida so’z yuritiladi.