MENIJMENTDA INNAVATSION YONDASHUV - Musaxonov Rustam Musaxon o`g`li (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya. Innovatsiya zamonaviy boshqaruv amaliyotida muvaffaqiyatning muhim omili hisoblanadi. Ushbu maqolada menejmentdagi innovatsiyalarning roli, uning tashkilotlarga ta'siri va ularning strategiyalari tahlil qilinadi. Keng qamrovli adabiyotlarni tahlil qilish orqali ushbu tadqiqot innovatsiyalarning turli jihatlarini, shu jumladan uning usullari, natijalari va oqibatlarini o'rganadi. Topilmalar shuni ko'rsatadiki, innovatsiya nafaqat tashkiliy muvaffaqiyatga erishishning kaliti, balki uzoq muddatli barqarorlik uchun zarur omil hamdir.