O’ZBEKISTON RESPUBLIKASI ICHKI ISHLAR ORGANLARI TEZKOR QIDIRUV BO’LINMALARI TOMONIDAN JINSIY ERKINLIKKA QARSHI QARATILGAN JINOYATLARNI OLDINI OLISH VA FOSH ETISH BOYICHA AMALGA OSHIRILADIGAN TEZKOR-QIDIRUV TADBIRLARI - Iskenderov Ikram Jen'isovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada jinsiy erkinlikka qarshi qaratilgan jinoyatlarni oldini olish va fosh etish bo`yicha chora – tadbirlar hamda ushbu jinoyat yuzasidan kelib chiqadigan muommolarni bartaraf etish haqida fikr yuritiladi.