O‘YIN FAOLIYATINING BOLA SHAXSINING SHAKLLANISHIDAGI TA’SIRI - SHOMUROTOV ULUGBEK MELIKBOBOYEVICH; LAPASOVA SEVINCH ELMUROD QIZI; JUMAYEVA XOLISXON OTABEK QIZI (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o’yinning bola xayotidagi ahamiyati, o’yinning bolaga psixik, fiziologik va ma’naviy ozuqa berishi, o’yin orqali bola hayotga moslashishi dunyoqarashining o’sishi, muloqoting boyishi bilan bog’liq ma’lumotlar keltirib o’tilgan