PROFILAKTIKA INSPEKTORINING TEZKOR-QIDIRUV XIZMATLARI BILAN HAMKORLIGI - N.A. Ashurova; Mirvosiqov Bekzod Raxim o’g’li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Bitiruv malakaviy ishida profilaktika inspektorining tezkor- kidiruv xizmatlari bilan xamkorligining uziga xos jixatlari, asosiy yunalishlari, xukukiy asoslari, amaliyat taxlili ushbu yunalishdagi muammo kamchiliklar va ularni bartaraf yetish yuzasidan bir kator taklif va tavsiyalar yoritib berilgan..