TRANSFORMATORLAR ELEKTR ENERGIYASINI SAMARALI TAQSIMLASH VA ISTE’MOLCHILARGA YETKAZIB BERISH - Otajonov Turg’unali Tursunali o’g’li; Akbaraliyev Abbosbek ixtoyorjon o’g’li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anatatsiya: Transformatorlar elektr energiyasini samarali taqsimlash va iste'molchilarga yetkazib berish orqali qishloq va suv xo'jaligida hal qiluvchi rol o'ynaydi. Ushbu maqolada biz ushbu tarmoqlarda ishlatiladigan transformatorlarning turlarini, quvvatlarini va tanlash mezonlarini o'rganamiz.