O ‘SPIRINLIKNING ILK DAVRIDA PSIXIK RIVOJLANISHNING XUSUSIYATLARI - SHOMUROTOV ULUGBEK MELIKBOBOYEVICH; MENGBOYEV SHAXZOD ODIL O‘G‘LI; MISIROV NURBEK ODIL O‘G‘LI (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Bu maqolada o‘spirinlik davrining psixik xususiyatlari, bu davrdagi aqliy va emotsional rivojlanish, shaxs xususiyatlari yoritiladi. Ularning ong va dunyoqarashining shakllanishi, o‘spirinlik yoshdagi bolalarning yosh va psixologik xususiyatlarini inobatga olgan holda ular bilan ishlash, muammoli vaziyatlarni yechish ko‘nikma-malakalarini rivojlantirish masalalariga to’xtalinadi