SOG’LIQNI SAQLASH TIZIMI XARAJATLARI VA ULARNING MOLIYALASHTIRISH MANBALARI - Abduhamidov Sherzodbek; Narzullayev Asilbek; Namozov Nurbek (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: sog‘liqni saqlash sohasini mahalliy byudjetlardan moliyalashtirish va rivojlantirish bo‘yicha moliyaviy munosabatlarini takomillashtirish, mazkur jarayonni optimal tashkil etish sog’liqni saqlash xarajatlari, moliyalashtirish manbalari ko’rib chiqilgan.