ÒQITUVCHI FAOLIYATIDA MULOQOT MADANIYATI PSIXOLOGIYASI - Abdusamatova Aziza Doniyor qizi; Eshmuratova Dildora (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Òqituvchi faoliyatida muloqot madaniyatini tashkil etishning roli va umuminsoniy qadriyatlardan foydalanishning ustuvorligi.