ҲАЛҚАРО ЭЛЕКТРОН ТИЖОРАТНИНГ РИВОЖЛАНИШ ЙЎНАЛИШЛАРИ - Махмудова Хилола Эркиновна (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Аннотация. Мақолада электорн тижоратнинг ривожланиш амалиёти, унинг турлари, шакллари ва кўринишлари таҳлил этилган ва электрон тижоратга таъриф берилган. Ҳозирги кунда ҳалқаро амалиётда амалда бўлган электрон тижоратнинг асосий йўналишлари ёритиб берилган.