БЮДЖЕТ НАЗОРАТИНИ РАҚАМЛАШТИРИШНИНГ ИСТИҚБОЛЛАРИ - Атажанов Муродбек Бекберганович (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Аннотация. Бюджет назаоратига янги молиявий инновацияларни кириб келиши айниқса соҳани рақамлаштириш кўплаб муаммоларни самарали ечиш имкониятларини яратиб бермоқда, жумладан давлат молиявий назоратини сифатли амалга ошириш, молия ва бюджет соҳасидаги ҳуқуқбузарликларнинг олдини олиш, назорат органларининг самарали ўзаро ҳамкорлигини таъминлашдан иборатдир.