GIMNASTIKA TÒGARAKLARIGA BOLALARNI JALB QILISH - Abdusamatova Aziza Doniyor qizi; Baxodirov Sarvar (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Bolalarning gimnastika mashqlariga bòlgan qiziqishlarini aniqlash, ushbu mashqlarning ularning hayotidagi ģoyat muhim òrni va ahamiyati.