БЮДЖЕТ РИСКЛАРИНИНГ ХУСУСИЯТЛАРИ: МОҲИЯТИ ВА КАМАЙТИРИШ ЧОРАЛАРИ - Одилов Асомиддин Одилжонович (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Аннотация. Мақолада бюджет соҳасида юзага келидиган рисклар ёритилган, уларининг вужудга келиш омиллари ва салбий оқибатларини камайтириш бўйича чора-тадбирлар мажмуаси таклиф этилган.