O’QUVCHILARNING OʻQUV JARAYONIDAGI MOTIVATSIYASINI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK IMKONIYATLARI - Arabova Zamira Panjiyevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Maqolada o’quvchilarning o’quv faoliyatiga ijobiy motivatsiyani shaklllantirish asosida ta`lim yutuqlariga erishishning o’ziga xos xususiyatlari ochib berilgan. Ta`lim jarayonida ta`lim motivlari haqida nazariy va amaliy fikrlar bildirilgan.