ALISHER NAVOIY G’AZALLARINING G’OYAVIY-BADIIY XUSUSIYATLARI - Alijonova Dilshodaxon Qahramon Qizi; Isaqova Gullola Abdullajon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Alisher Navoiy ijodi, g’azallari,undagi badiiy san’atlar haqida fikr yuritiladi va g’oyaviy-badiiy xususiyatlari ifodalanadi.