ҲУҚУҚБУЗАРЛИКДАН ЖАБРЛАНГАН ШАХСЛАРНИ ИЖТИМОИЙ РЕАБИЛИТАЦИЯ ҚИЛИШ ВА ИЖТИМОИЙ МОСЛАШТИРИШ ТУШУНЧАСИ - СУВОНОВ СУХРОББЕК ЭРГАШ ЎҒЛИ (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ҲУҚУҚБУЗАРЛИКДАН ЖАБРЛАНГАН ШАХСЛАРНИ ИЖТИМОИЙ РЕАБИЛИТАЦИЯ ҚИЛИШ ВА ИЖТИМОИЙ МОСЛАШТИРИШ ТУШУНЧАСИ