UMUMTA`LIM MAKTABLARIDAGI GIPERAKTIV O‘QUVCHILAR BILAN ISHLASHDA PSIXOLOGNING VAZIFALARI - Turayeva Zamira Olmasovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada giperaktiv bolalar bilan ishlash,ota-onalarga tavsiyalar, chapaqaylik haqida ma’lumot berilgan.