МОЛИЯВИЙ БАРҚАРОРЛИКНИ ТАЪМИНЛАШГА ТАЪСИР ЭТУВЧИ ОМИЛЛАР - Икрамов Элёр Бахрамович (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Аннотация. Мазкур мақолада молиявий барқарорликни таъминлашнинг илмий муаммолари ва назарий жиҳатлари тадқиқ этилган. Мамлакатимизнинг молиявий барқарорлик коэффициентини таҳлил қилиш асосида, молиявий барқарорликни оширишга доир илмий тавсиялар шакллантирилган. Бундан ташқари халқаро амалиётда молиявий барқарорликни баҳолашнинг замонавий моделларидан фойдаланиш амалиётини такомиллаштиришга доир хулосалар баён этилган.