XODIMLARNI SERTIFIKATLASH TASHKILOTNING KADRLAR XIZMATI FAOLIYATINING ASOSIY YO’NALISHI SIFATIDA - Boxodirova Madinaxon Baxtiyorjon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Maqolada tashkilot xodimlarini sertifikatlashning asosiy maqsadlari ko'rsatilgan. Xodimlarning turli toifalari tomonidan amalga oshiriladigan sertifikatlashning afzalliklari va kamchiliklari ko'rib chiqiladi. Tashkilot xodimlarini sertifikatlashning ijtimoiy-iqtisodiy va kasbiy-psixologik vazifalari tasvirlangan. Attestatsiyani tayyorlash va yakunlash jarayonida yuzaga keladigan muammolar ta'kidlangan.