ANDIJON VILOYATI JALAQUDUQ TUMANIDA 2021-2023 YILLARDA AMALGA OSHIRILGAN TASHABBUSLI BUDJETLASHTIRISH JARAYONI - Qo`shmurodov Asadbek Otabek o`g`li; Egamberdiyeva Nodira Tolmas qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada Andijon viloyati Jalaquduq tumani tashabbusli byudjetlashtirish loyihalari doirasida ayrim tahliliy masalalar bayon qilinadi. Jumladan, tashabbusli byudjetlashtirish uchun yo’naltirilgan mablag’lar, amalga oshirilgan loyihalar, fuqarolar tashabbusli jamg’armasi mablag’lari shakillanish manbalari va amalga oshirilgan loyihalar tahlilini ko’rib chiqamiz.