BUXORO VILOYATI KOGON TUMANIDA TASHABBUSLI BYUDJETLASHTIRISH JARAYONLARI BOYICHA 2021-2023-YILLAR MALUMOTLARI TAHLILI - Ergashev Axror; Yangiboyev Dilshod; Jabaraliyev Bobur (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya : Ushbu maqolada Buxoro viloyati Kogon tumani 2021-2023 yillarda tashabbusli budjetlashtirish jarayoni, ajratilgan mablag’lar miqdori, amalga oshirilgan loyihalar talil qilingan.