MAKTAB O‘QUVCHILARI BILAN PSIXOKORREKSIYA ISHLARINI OLIB BORISH - Qo‘ziyev Ulug‘bek Aliqulovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada maktabda psixokorreksiya ishlarini olib borish metodologiyasi, ushbu jarayonga paydo bo`ladigan zaruriyat hamda mashg`ulotlardan namunalar muhokama etiladi.