O’ZBEKISTON MUSTAQILLIK DAVRIDAN KEYIN TURIZM SALOHIYATINING O‘SIB BORISHI - Sharipova Durdona Kamoldin qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anatatsiya: ushbu maqolada Mustaqillik davridan so'ng Turizm sohasiga qaratilgan etibor, O'zbekistonning jahon turizm mintaqasidagi o'rni, hududimizdagi turistik salohiyatga ega maskanlar, Yangi O’zbekiston rejasida turizmning o'rni nechog'lik darajada ahamiyatga molikligi bayon etilgan.