JIZZAX VILOYATI SHAROF RASHIDOV TUMANIDA TASHABBUSLI BUDJETLASHTIRISHNI AMALGA OSHIRISH MEXANIZIMI. - Umrzoq Boboxo’jayev; Dilshod G’afforov; Abduraxmon Boboqulov (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada Jizzax viloyati Sharof Rashidov tumani so’nggi yillarda amalga oshirilayotgan tashabbusli byudjetlashtirish jarayoni, uni amalga oshirish mexanizimi va moliyalashtirish amaliyoti yoritilgan.