TURIZMNI QO‘LLAB QO‘VVATLASH BUGUNGI KUN DOLZARB MAVZUSI UNDAGI AMALGA OSHIRILAYOTGAN ISLOHOTLAR VA EKOLOGIK TURZIM - Xudoyberdiyev Samandar; Abbos Maxmatmurodov (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Turizmni rivojlantirishda axborot texnologiyalari (IT) islohotlari turizm industriyasi faoliyatida inqilob qildi. Raqamli vositalar va platformalardan foydalangan holda sayyohlik tashkilotlari mijozlar tajribasini yaxshilashi, operatsiyalarni soddalashtirishi va marketing strategiyalarini yaxshilashi mumkin. Ushbu maqola IT islohotlarining turizmni rivojlantirishga ta'sirini o'rganib, sanoatning raqamli transformatsiyasidagi asosiy tendentsiyalar, muammolar va imkoniyatlarni yoritadi.