“JURNALISTIK ADABIYOTLARNI TAHRIRLASHDA MUHARRIR MALAKASINING SHAKLLANISHI” - Abdusalimova Mohigul Olimovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ushbu maqolada aks etadigan ma'lumotlar jurnalistik adabiyotlarni tahrirlash masalasiga va undagi muharrir malakasining shakllanishiga urg'u beradi.Maqolada tahrir faoliyati va muharrirlarning unda qanday ishtirok etishi masalasi yoritiladi. Yangi tahrirlar va bizdan oldingi matnlarni tahrir qilishdagi muharrirlarning o’rni haqida fikr yuritiladi.