MAKTABGACHA TA’LIM MUASSASASI VA OILA HAMKORLIGI - ZULFIYAXON SARIQBOYEVA; UMIRZOQOVA BAXTIGUL IKROMJON QIZI (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSIYA: USHBU MAQOLADA MAKTABGACHA TA’LIM MUASSASASI VA OILA HAMKORLIGI ,OILADA TARBIYANING O’RNI ,TARBIYACHINING OTA-ONALAR BILAN SHAXSIY SUHBATLARI HAQIDA SO’Z BORADI.