MAKTABGACHA TA’LIMDA BOLALAR BADIIY ASARLARNI TAHLIL QILISH VA RIVOJLANTIRISH. - Abduqaxxorova Marjona Dilshodbek qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha tarbiya yoshidagi bolalar ta'lim tarbiyasidaularni estetik jihatdan tarbiyalashda badiiy adabiyotining o'rni va ahamiyatini,shuningdek,maktabgacha tarbiya yoshidagi bolalar nutqining o'sishida bolalar adabiyotining o'ziga xos xususiyatlar hamda shakllarini tahlil qilishdan iboratdir.