QASHQADARYO VILOYATI MIRISHKOR TUMANINING 2021-YILDAN 2023-YILGACHA TASHABBUSLI BYUDJET JARAYONI LOYIHASIDA AMALGA OSHIRILGAN LOYIHALAR SONI VA SARFLANGAN MABLAG’LAR SALMOG’I DOIRASIDA QILINGAN TAHLILLAR NATIJALARI. - Hoshimova Sabohat; Zuparova Diyora; Muftillayev Asilbek (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Qashqadaryo viloyati Mirishkor tumani tashabbusli byudjetlashtirish loyihalari doirasida ayrim tahliliy masalalar bayon qilinadi. Jumladan, tashabbusli byudjetlashtirish uchun yo’naltirilgan mablag’lar, amalga oshirilgan loyihalar, fuqarolar tashabbusli jamg’armasi mablag’lari shakillanish manbalari va amalga oshirilgan loyihalar tahlilini ko’rib chiqamiz.