NAVOIY VILOYATI TOMDI TUMANIDA 2021-2023 YILLARDA AMALGA OSHIRILGAN TASHABBUSLI BUDJETLASHTIRISH JARAYONI - Nodirbek Maxamadjonov; Quvonchbek Tilovqobilov; Shoxjahon Sharipov (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Hozirgi kunga kelib insonlar tilidan tushmayotgan “OPEN BYUDJET”- 2021 yili «Tashabbusli budjet» O’zbekistonning bosh hududlari singari Navoiy viloyati Nurota tumanida ham ko‘p ham ommalashmadi: fuqarolar budjet pullari taqsimotida o‘zlari ham qatnasha olishlariga va umuman davlat soliq to‘lovchilar haqida qayg‘urishiga ko‘p ham ishonmadi.