QASHQADARYO VILOYATI CHIROQCHI TUMANIDA 2021-2023 YILLARDA TASHABBUSLI BUDJETLASHTIRISH TAHLILI - HAQBERDIYEV MUHRIDDIN; SAIDRASULOV ELYOR; XUDOYSHUKUROV OYBEK (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Qashqadaryo viloyati Chiroqchi tumanida so'nggi yillarda amalga oshirilayotgan tashabbusli budjetlashtirish jarayoni, uni amalga oshirish mexanizmi va moliyalashtirish amaliyoti yoritilgan.