OLIY TA’LIM TIZIMIDA MA’NAVIY-MA’RIFIY ISHLARNI TASHKIL ETISH, MAZMUNI VA UNING PEDAGOGIK TIZIMI - Jabborova Ferangiz Jamshet qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada bugungi kunda dolzarb mavzu bo’lgan talabalarni kasbiy pedagogik ta’lim jarayonida ma’naviy-ma’rifiy ishlarni tashkil etishga tayyorlashning ilmiy-nazariy asoslari tahlil qilingan.