OʻQUVCHILAR BILAN YAKKA TARTIBDA VA GURUH BO‘LIB ISHLASHNING O‘ZIGA XOS PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Boltayeva Surayyo Ixtiyorovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada ta’lim jarayonida yakka tartibda va guruh bo‘lib ishlashning o‘rni va ahamiyati ko‘rib chiqilgan. Interfaol metodlar va innavatsion texnologiyalardan foydalanish haqida tushunchalar ko‘rsatilgan.