“PARONIMLARNING IZOHLI LUG‘ATI”NI TUZISH XUSUSIDA - ELMURODOVA MAVLUDA NO’MONOVNA (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Maqolada maktab o‘quvchilari uchun paronim so‘zlarning izohli lug‘atini tuzish tamoyillari haqida mulohaza yuritilgan.