INDIVIDUAL VA GURUHIY PSIXOKORREKSIYA HAMDA SHAXSLARARO MUNOSABATLARNI KORREKSIYALASH - Umarova Gulnoz Baxtiyorovna; Quliyeva Mukarram Primovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Maqolada shaxslararo munosabatlarni korreksiyalash psixologik konsultatsiyalar, terapevtik usullar va munosabatlar ustida ishlaydigan psixologlar tomonidan olib boriladi. Bu jarayon o'z ichiga insonlarning o'zaro munosabatlari, kommunikatsiyasi, konfliktlari va boshqa muammolari bilan bog'liq bo'lgan masalalar ustida yordam berishni o'z ichiga oladi. Psixologlar o'zlashtirilgan usullar va texnikalar orqali insonlarning munosabatlarini tahlil qilish, ularning o'zaro fikr-mulohazalarini yaxshilash va ko'rsatilayotgan masalalarni hal qilishda yordam berishlari haqida fikr boradi.