STATE EDUCATIONAL STANDARD OF BASIC GENERAL EDUCATION IN A FOREIGN LANGUAGE - Nodira Nabiyeva Rustamjon qizi; G'. Tadjibayev (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ushbu maqolada chet tili bo'yicha asosiy umumiy ta'limning Davlat ta'lim standarti haqida ma'lumot berilgan. Shuningdek, lingvistik kompetentsiyani rivojlantirishga muvofiq muammolarning yechimlariga atroflicha to'xtalib o'tilgan.