KASBIY SO’NISH - Chilmirzayeva Nigora Berdimuratovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada shaxsning kasbiga nisbatan faolligi va qiziqishini so'nishi mexanizmlariga e'tibor qaratilgan, shu bilan birga mazkur xolatdagi shaxslarga qanday yordam berish yo 'llariga to 'xtalib o 'tilgan.