USMON AZIM – ROST TUYGʻULAR KUYCHISI - Sayliyeva Zarina Raxmiddinovna; Homidjonova Zuhraxon Bahromjonovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada shoir Usmon Azim she’rlarining mavzular olamining rang-barangligi haqida soʻz boradi. Shoir she’rlaridagi sevgi, muhabbat, vafo, doʻstlik, sadoqat, Vatan ishqi she’rlarda oʻz aksini topgan.