MAKTABGACHA TA`LIM TASHKILOTLARIDA YOZGI SOG‘LOMLASHTIRISH DAVRINING BOLALAR SALOMATLIGIGA IJOBIY TA`SIRLARI - Qambarova Ranohon Rustamaliyevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSIYA: Maktabgacha ta`lim tashkilotlarida tashkil etiladigan yozgi sog‘lomlashtirish davrining bolalar salomatligiga ijobiy ta`sir ko‘rsatishi va salomatligini mustahkamlashda tarbiyachilar tomonidan yaratiladigan qulay shart- sharoitlar hamda maqsad va vazifalar haqida atroflicha so‘z yuritilgan.