MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA LOGOPED ISHINI TASHKIL ETISHNING PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Axmatova Malika Maxmudovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada maktabgacha ta’lim tarbiya tashkilotida uchraydigan tilida nuuqsoni bor yoki qaysidur so’zni talafuzda qiynaladigan bolalarni logopedni mahorat darslari orqali tarbiyalab davolash yo’llari haqida ma’lumotlar berilgan