A’LIM METODLARMING MAZMUNI VA MOHIYATI - Vaxobov Shahbozbek Bobomurod o’g’li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anotatsiya: Hozirgi kun jahon pedagogika tizimida turli xil ta’lim metodlaridan foydalanilmoqda. Bu yahshi chunki ta’lim metodlarining bir biridan farqli bo’lgan shakllaridan foydalanish bu pedagog uchun ham o’quvchi uchun bir qator yengilliklarni beradi avvalo metodlar darsning sifatiga va uning qiziqarli bo’lishliligiga ijobiy ta’sir ko’rsatadi shuningdek ularning har tomonlama yetuk bo’lishini taminlaydi. Ushbu maqolada ta’lim metodlarining mazmuni va bu metodlarning mohiyati yoritiladi, shuningdek qaysi metod darslarda ko’proq samara berishi asoslanadi.