KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI BOLALARDA MAS’ULIYAT NAMOYON BO‘LISHINING O‘ZIGA XOS VAZIFALARI - Abdualimova Feruza Asrorovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSIYA Mas’uliyatni shaxsning ixtiyoriy sohasidagi eng murakkab hodisalardan biri deb hisoblash kerak. Maqolada boshlang‘ich maktab yoshidagi bolalarda mas’uliyat namoyon bo‘lishining o‘ziga xos xususiyatlari haqida so‘z boradi.