KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI BOLALARDA TEMPERAMENT XUSUSIYATLARINI SHAKLLANISHI - Madrimova Muqaddas Jobbarganovna; Bobojonova Mavluda Ilxombayevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Xabarimiz borki, temperament - insonlarning muayyan guruhlarini tavsiflovchi psixik xususiyatlarning yig'indisidir. Ushbu maqolada aynan temprament borasidagi mulohazalar to'g'risida fikr yuritilgan.