O’SMIRLIK DAVRIDAGI BOLALARGA XOS XUSUSIYATLAR VA O’SMIRLAR PSIXOLOGIYASI. - Abbozova Matluba Abduraim qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqola O’smirlik davriga xos xususiyatlar va o’smirlik davridagi bololar psixologiyasi haqida.