ZAMONAVIY PSIXOLOGIYADA PSIXIKA VA INSON TAFAKKURI - Ibrogimova Yulduz Baxodirovna; Jumaniyazova Zilola Arslonbekovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anotatsiya: Psixologiya fanning hozirgi kundagi o’rni , insonlar hayotidagi ahamiyati, oldidagi muhum vazifalari.