PSIXOTROP MODDALARNING YOSHLAR HAYOTIGA SALBIY TA’SIRI - Raxmanberdiyev Muxtor Murotqulovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqolada psixotrop moddalarning yoshlar hayotiga salbiy ta’siri, bugungi yoshlar haqidagi ma’lumotlar keltirib o’tilgan.