O’QUVCHI YOSHLARNING HISSIY SHAKLLANISHIDA MULOQOTNING O’RNI. - Madraximova Ravshanoy Xoldorali qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqola o’quvchilarni hissiy, emotsional shakllanishi bunda muomula madaniyati, hissiy rivojlanishda muloqotning o’rni haqida.