MAHALLIY BYUDJET DAROMADLARINI OSHIRISH IMKONIYATLARI - Xakimov Zafar Ibragimovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola mahalliy byudjetlarda daromadlarni oshirish va mustahkamlashga qaratilgan boʻlib, iqtisodiyotni rivojlantirishda buyudjet mablagʻlaridan samarali foydalanish va samaradorligini oshirishga xizmat qiladi. Mahalliy byudjet daromadlarini oshirish manbalari va uni rejalashtirish bayon etilgan.